Ons huidige aanbod is op dit moment verdeeld over 5 verschillende categorieën:

Onze boeken zijn opgebouwd met het doel deze als blended learning in te zetten. Dit in combinatie met onze digital learning omgeving. Daarnaast herzien we jaarlijks de boeken, herschrijven we de content waar nodig en passen we het curriculum aan aan de laatste versie van het aanverwante softwarepakket.

Alle materialen die CRAFT-Equipment aanbied zijn bedoeld voor onderwijs instellingen. Het idee erachter is dat we proberen te stimuleren dat de KnowHow methode ook in het reguliere onderwijs wordt toegepast. Op deze manier dragen we bij aan innovatie in het technische beroepsonderwijs.

Uitgever: BSPBookstore

Alle boeken zijn eerder uitgegeven via de naam: BSPBookstore. Vanaf heden zal de naam CRAFT-Equipment gehanteerd worden.

Digital Learning

CRAFT-Education streeft individueel en zelfsturend onderwijs voor iedereen na. Onze boeken zijn bedoeld voor technische scholen en opleidingscentra. De opbouw van het boek zorgt ervoor dat de student in zijn/haar eigen tempo kan werken bij het doorlopen van de theorie en opdrachten. De docent heeft hierdoor de ruimte om de studenten de begeleiding te geven daar waar nodig. Met deze boeken heeft een toekomstig vakman een stevig handvat in handen op zijn pad naar professionalisering. Het is een onmisbare tool voor aanstormend technisch talent.

We streven er zoveel mogelijk naar om bij alle uitgaven de mogelijkheid tot verdieping aan te bieden middels een e-learning module. Deze bevat vele verdiepingsopdrachten die ervoor zorgen dat de student na voltooiing van deze module met recht kan zeggen dat hij/zij toegerust is op herkenning, duiding, en toepassing van de opgedane kennis in de praktijk.

De e-learning module is compatibel met gsm, tablet en pc. De kennis kan worden getest en getoetst binnen de module, waarna men per module de mogelijkheid heeft tot examinatie. De student wordt per succesvol afgeronde module beloond met een BADGE. Gedurende het traject kan de student zijn eigen vorderingen binnen de e-learning module steeds volgen. Indien alle modules zijn doorlopen en afgerond met een examen verdient de student een certificaat.

De missie van BSP-Bookstore is het creëren van ontwikkelingservaring die de lerende in staat stelt om te kunnen gaan met continuveranderingen waarbij technologie centraal staat. Dit gaat niet alleen over het gebruik van technologie maar vooral over een positieve grondhouding t.o.v. verandering en innovatie. Daarnaast moet de lerende altijd gewaardeerd worden tijdens het ontwikkelingsproces. Iedereen mag trots zijn op wat hij/zij doet of gedaan heeft. Wanneer ontwikkeling gewaardeerd wordt zal deze positieve ervaring leiden tot leergierigheid en ontwikkeling.

CRAFT- Learning App

CRAFT-Education lanceert de LearningApp. Met deze app kan de leerling altijd en overal bij de lesinhoud. De logisch ingedeelde app zorgt voor structuur in het leer proces en laten de leerling leren denken als expert. De app is te downloaden in de Playstore (android) of Appstore (IOS) en kan geactiveerd worden met de couponcode die bij de boeken zit. Momenteel werkt de CRAFT-Learning App samen met de uitgave: Technisch tekeninglezen 2017 ; ISBN 9789082530452 en Vorm- en plaatstoleranties 2017; ISBN 9789082530445

Extra:
De meest gebruikte elementen uit het “Tabellenboek” worden middels de CRAFT-LearningApp ook beschikbaar gesteld. Op deze manier kan de beginnende engineer snel en handig informatie vinden.