Wat kan CRAFT® voor

jouw opleiding betekenen?

CRAFT Education is een onderwijsinstituut dat gespecialiseerd is in het leren door te doen. De theorie levend maken door te leren denken als expert. We zijn gepositioneerd tussen het ontwerp- en het maakproces. Het ontwerpproces vormt de basis voor elk product; eisen van de huidige en toekomstige industrie vragen om kwaliteit en tegelijkertijd snelle levering en levering tegen lage kosten. De brug, goede communicatie tussen de ontwerpers en de makers is belangrijker dan ooit. Het delen en creëren van kennis over deze processen zal de (toekomstige) industrie helpen om aan deze eisen te voldoen.

CRAFT Education wil graag een voorbeeld zijn voor andere opleidingen. De filosofie rondom opleiden kan u helpen bij de afname van leerlingen. Door de methodiek kan u persoonlijk en individueel onderwijs vorm geven; differentieel onderwijs in optima forma.

De uitgeverij die onder CRAFT Education valt; gemaand BSPBookstore, geeft al het lesmateriaal uit wat CRAFT Education zelf in hun eigen opleidingen gebruikt. Goed voorbeeld, doet goed volgen is hierin de opzet. Niet dat we “precies weten hoe het moet”, maar we moeten ergens beginnen.

Middels het e-learning systeem dat CRAFT Education gebruikt in alle activiteiten wordt het leren georganiseerd. Status van leerlingen, competentiebeheer,  formatieve toetsing en binnenkort ook summatieve toetsing kunnen middels dit systeem worden vormgegeven.

Interesse? Neem direct contact op met Roy van Bussel

Ik wil meer weten


    Onze samenwerkingspartners:

    Cursusruimte CRAFT Education Deurne