Cursus lassen MIG

CRAFT Education biedt samen met VVS techniek de cursus lassen MIG aan. Door de praktijkonderdelen van deze cursus wordt deze enkel op locatie aangeboden, bijvoorbeeld in Deurne, in regio Eindhoven. Hier ga je onder begeleiding aan de slag om de basis van het lassen te leren.

Cursus lassen MIG's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.750,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Wat leer je bij de cursus lassen MIG?

Hoewel je bij de cursus lassen MIG wel de grondbeginselen van het lassen gaat leren, heeft deze cursus niet als doel om veel lasmeters te maken. Het doel is om het lasproces te begrijpen en daarmee de juiste keuze te maken voor iedere las. Vanuit een technische tekening moet jij namelijk aan de slag om de juiste lasnaden te zetten. Hiervoor is het ook handig om vorm- en plaatstoleranties goed te begrijpen. Je leert in deze cursus met name de basis van het lassen in zowel theorie als praktijk. Het gehele lasproces dient als rode draad in de cursus lassen MIG, van voorbereiding tot aan de eindcontrole. Bij al onze cursussen, dus ook bij het lassen, wordt iedere keer in de context een stukje theorie aangeboden. Bij deze lascursus komen de volgende lasposities aan bod:


  • PA
  • PB
  • PG


Iedere opdracht wordt opgebouwd met behulp van een WPS waardoor de beginnende lasser direct ervaring krijgt met deze methodiek. We lassen in dun plaatmateriaal (tot 4mm) en in dik materiaal (vanaf 8mm).


Verzeker jezelf van een plaats in deze cursus

Wil jij een goede basis leggen in jouw lasvaardigheden door het volgen van de cursus lassen MIG? Meld je dan aan voor de cursus van CRAFT Education op locatie. Heb je vragen over deze of een van onze andere vakgerichte cursussen? Stuur een e-mail naar info@craft-education.nl of bel via 0493-242114. Voor veel vakgebieden binnen de techniek, vind je bij ons wel een cursus. Denk hierbij ook aan een cursus Fusion 360.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.