Wie is CRAFT Education®?

CRAFT Education is een bedrijf dat leren voor scholen en bedrijven organiseert. Het organiseren van leren doen we in verschillende vormen, namelijk middels:
  • Lesmateriaal; veel van het materiaal dat we ontwikkelen vloeit via de uitgeverij terug naar de scholen. Het lesmateriaal bestaat uit een fysiek boek + online leer omgeving. Middels de methode die we ontwikkeld hebben is persoonlijk en individueel onderwijs mogelijk; differentiatie ten top! Voor meer informatie verwijzen we graag naar: www.bspbookstore.nl 
  • Onderwijs; Verzorgen van opleidingen en cursussen.
    • Opleidingen; CRAFT Education heeft eigen crebonummers. Hiermee kunnen we erkende opleidingen verzorgen met een door OC&W erkend diploma als resultaat.
    • Cursussen; Vakmodules voor verdieping of verbreding van jouw vakkennis. Dat kan op onze locaties in Deurne of Deventer, maar ook online.
  • People 4.0; dit is de ontwikkelpijler van CRAFT Education. Met een  knipoog naar Industrie 4.0. zijn we bij CRAFT een fabriek van de toekomst aan het realiseren waarbij alle processen, zowel op gebied van software als hardware, aan elkaar gekoppeld worden. De inzet is om hiervoor modulair lesmateriaal te ontwikkelen waarbij de totale visie industrie 4.0 in beeld blijft. Wij willen hiermee tevens een voorbeeld zijn van hoe het zou kunnen werken. Bedrijven innoveren stapsgewijs. Door lesmateriaal in de complete visie te ontwikkelen is het eenvoudiger voor bedrijven om de juiste stappen en keuzes te maken.
  • Partnerprogramma waar we samen met leveranciers van technologie kennis rondom deze technieken toegankelijk maken in stabiele onderwijsprogramma’s. De vakmanschapsmeter is een dashboard met daarop de drijfveren, softskills en hardskills van uw medewerker. Kennisborging/kennisdeling bestaat uit het vastleggen van uw kennis in ons Learning Management Systeem (LMS). Hiermee kunnen we de kennis die in huis is overdraagbaar maken. Binnen én eventueel buiten uw organisatie.
CRAFT Education Knowhow Methode 4 pijlers
Uitgeverij De basis van onze opleidingen: onze eigen uitgeverij van lesmateriaal BSP Bookstore.
Opleiden Al onze opleidingen hebben een officiële certificering.
People 4.0 Knipoog naar Industrie 4.0. Realisatie van een fabriek van de toekomst waarbij alle processen, zowel op gebied van software als hardware, aan elkaar gekoppeld worden.
Partner programma Samen met gerenommeerde bedrijven kennis delen. Bepaal jouw niveau met onze vakmanschapsmeter om kennis te borgen en te delen.

Ik wil meer weten

Roy van Bussel (MEd)

Technisch specialist en onderwijskundige.

Ben Verbeek (BA)

Technisch specialist en ontwikkelaar van lesmateriaal

Peter Verberne (BEd)

Technisch specialist en onderwijskundige.

Hanneke Maas (BEd)

Project Engineer

Liselotte Verbeek - van den Berkmortel (BA)

Administratie en financiën

Etienne Jonkers (BEd)

Technisch specialist en docent generieke vakken

Helmi Janssen

Project Engineer

Kevin Nikkels (BEd)

Werktuigbouwkundig trainer