Wie is CRAFT Education®?

CRAFT Education is hèt bedrijf dat leren organiseert voor scholen en bedrijven.Dit organiseren van leren doen we middels de Knowhow-methodiek: leren denken als een expert op basis van context creëren. We zijn specialisten in het ontwikkelen van sterk lesmateriaal, geschikt voor verschillende doelgroepen zoals leerlingen van scholen en werknemers van bedrijven.

 • Uitgeverij; veel van het lesmateriaal dat we ontwikkelen vloeit via de uitgeverij terug naar de scholen. Het lesmateriaal bestaat uit een fysiek boek + online leeromgeving. Middels de methode die we ontwikkeld hebben is persoonlijk en individueel onderwijs mogelijk; differentiatie ten top! Voor meer informatie verwijzen we graag naar: www.bspbookstore.nl 
 • Opleiden; verzorgen van opleidingen en cursussen.
  • Opleidingen; CRAFT Education heeft eigen crebonummers. Hiermee kunnen we erkende opleidingen verzorgen met een door OC&W erkend diploma als resultaat.
  • Cursussen; Vakmodules voor verdieping of verbreding van jouw vakkennis. Dat kan op onze locaties in Deurne of Deventer, maar ook online.
 • People 4.0; dit is de ontwikkelpijler van CRAFT Education. Met een  knipoog naar Industrie 4.0. zijn we bij CRAFT een fabriek van de toekomst aan het realiseren waarbij alle processen, zowel op gebied van software als hardware, aan elkaar gekoppeld worden. De inzet is om hiervoor modulair lesmateriaal te ontwikkelen waarbij de totale visie industrie 4.0 in beeld blijft. Wij willen hiermee tevens een voorbeeld zijn van hoe het zou kunnen werken. Bedrijven innoveren stapsgewijs. Door lesmateriaal in de complete visie te ontwikkelen is het eenvoudiger voor bedrijven om de juiste stappen en keuzes te maken.
 • Partnerprogramma; samen met de leveranciers van bedrijven voor wat betreft technologie wordt kennis rondom deze technieken vastgelegd in goede didactische lesmodules. toegankelijk maken in stabiele onderwijsprogramma’s. Deze worden vervolgens door hen intern ingezet om hun eigen personeel of dealers op te leiden. Tevens brengen we dit lesmateriaal terug naar de People 4.0 tak, eigen opleidingen en via de uitgeverij richting scholen. De vakmanschapsmeter is een dashboard met daarop de drijfveren, softskills en hardskills van uw medewerker. Kennisborging/kennisdeling bestaat uit het vastleggen van jouw kennis in ons Learning Management Systeem (LMS). Hiermee kunnen we de kennis die in huis is overdraagbaar maken. Binnen én eventueel buiten uw organisatie.
CRAFT Education Knowhow Methode 4 pijlers
Uitgeverij De basis van onze opleidingen: onze eigen uitgeverij van lesmateriaal BSP Bookstore.
Opleiden Al onze opleidingen hebben een officiële certificering.
People 4.0 Knipoog naar Industrie 4.0. Realisatie van een fabriek van de toekomst waarbij alle processen, zowel op gebied van software als hardware, aan elkaar gekoppeld worden.
Partner programma Samen met gerenommeerde bedrijven kennis delen. Bepaal jouw niveau met onze vakmanschapsmeter om kennis te borgen en te delen.

Ik wil meer weten

  Roy van Bussel (MEd)

  Technisch specialist en onderwijskundige.

  Ben Verbeek (BA)

  Technisch specialist en ontwikkelaar van lesmateriaal

  Peter Verberne (BEd)

  Technisch specialist en onderwijskundige.

  Hanneke Maas (BEd)

  Project Engineer

  Liselotte Verbeek - van den Berkmortel (BA)

  Administratie en financiën

  Etienne Jonkers (BEd)

  Technisch specialist en docent generieke vakken

  Helmi Janssen

  Project Engineer

  Kevin Nikkels (BEd)

  Werktuigbouwkundig trainer