[vc_separator]

Opleiden; What's in it for me?

[vc_separator]

Samen met ROVC organiseert CRAFT Education op dinsdag 19 september een themamiddag over opleiden; what’s in it for me? Waarom zouden we opleiden en wat is het rendement? Tijdens deze themamiddag laten we zien dat de unieke samenwerking tussen ROVC en CRAFT Education zorgt voor meerwaarde in opleiden in de techniek. Niet alleen op technisch vlak vullen we elkaar goed aan, ook op het gebied van competentiemanagement en nieuwe inzichten in kennisoverdracht voor technici is er een goede wisselwerking.

Het programma is opgezet als “snelkookpan”. Snel, efficiënt en in modulaire blokken. Zodat u kunt zien en ervaren wat NEXT GENERATION EDUCATION voor uw organisatie kan betekenen!

In een uitdagend modulair programma kunt u zien:

 • 14.00 Inloop met koffie/thee
 • 14.30 Aftrap met introductie:
  • uitleg over open leercentrum
   programma van de dag (stands),
   toelichting samenwerking ROVC en CRAFT
 • 14.50 Eerste onderwerp: next generation education
 • 15.00 Eerste doorloop (rondkijken bij de stands)
 • 15.20 Tweede onderwerp: Vaststellen opleidingsbehoefte en technisch competentieprofiel
 • 15.35 Tweede doorloop
 • 15:55 Derde onderwerp: de brug tussen ontwerpen en maken
 • 16.10 Derde doorloop
 • 16.25 Vierde onderwerp : rendement van opleiden
 • 16.40 Afsluitend woord met daarna borrel

Schrijf u direct in via onderstaand formulier.

[vc_message message_box_style=”3d”]

Voor Wie?

Voor iedereen die zich binnen een technisch bedrijf bezig houdt met opleiden.

[/vc_message]
[vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Onderwerp 1: Next Generation Education” tab_id=”1500281821508-fba41f24-3264″]

Tijdens deze sessie over NEXT GENERATION EDUCATION spreken we over hoe onderwijs van vandaag en morgen uit moet zien. Aansluiten bij de doelgroep, waar doe ik het voor? We leven in een tijdperk waar (bijna) niemand iets doet “omdat hij het doet”. Wat is de context van het leren, wat moet ik ermee in de dagelijkse praktijk.

Vanuit deze kijkrichting leren we beginners denken als expert. Theorie leren om morgen toe te passen in de praktijk. Theorie wordt aangeboden middels praktijk. Dat is de volgende generatie onderwijs waardoor technisch vakmanschap kan excelleren.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Onderwerp 2: Vaststellen opleidingsbehoefte en technisch competentieprofiel” tab_id=”1500281821586-fe0b50f0-d389″]

Competenties heeft iedereen. Iedereen levert een positieve bijdrage aan het bedrijf. Iedereen kan sommige dingen beter dan de andere, dat is heel logisch. Wat zou er gebeuren als we inzicht hadden in deze competenties? Zouden we dan beter en gerichter kunnen opleiden? Stel je voor wat dat zou kunnen opleveren.

Uitgangspunt bij competentiemanagement is samen groeien in het bedrijf. Samen meer doen, samen meer kunnen. Tijdens deze sessie wordt dit onderwerp besproken en  laat in vogelvlucht de mogelijkheden zien.

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Onderwerp 3: De brug tussen ontwerpen en maken.” tab_id=”1500282136915-7583f451-de35″]

Wie heeft dit nu weer getekend…!? Is een veel gehoorde uitspraak op de werkvloer. Het ontwerpen van een product kan toch niet zo moeilijk zijn! Eerst bedenk je vanuit functie een product en daarna moet het eenduidig op tekening worden gezet. Iedereen zou het product moeten kunnen maken zonder rekening te houden met de functie, door het product te maken zoals op tekening staat. In de praktijk is dat lastig te bereiken omdat er kennis vanuit design naar maken moet en kennis van maken naar design.

Waar liggen de knooppunten? Hoe kunnen de twee (nu nog) werelden elkaar beter begrijpen? En hoe gaan we dat in de (nabije) toekomst doen?

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Onderwerp 4: Rendement van opleiden” tab_id=”1500282453113-0aa6fb34-be04″]

Opleiden loont, dat blijkt uit onderzoek en praktijkervaring. Maar hoeveel draagt een technische opleiding daadwerkelijk bij aan jouw bedrijfsresultaten? Hoe maak je dit resultaat meetbaar en – belangrijker nog – hoe kun je het resultaat verbeteren? De TOPR-methode helpt je het opleidingsrendement inzichtelijk te maken. Ook bieden we tips om het rendement van opleidingstrajecten effectief te verhogen. Zodat ook in jouw organisatie een optimaal opleidingsrendement kan worden behaald.

[/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][vc_single_image image=”830″ img_size=”600×100″ alignment=”center”][vc_btn title=”Download de uitnodiging” style=”3d” color=”blue” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.craft-education.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F08%2FUitnodiging-Opleiden-Whats-in-it-for-me-V3.pdf||target:%20_blank|”]

  [vc_gmaps link=”#E-8_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” title=”Locatie evenement:”]