Autodesk Inventor gevorderd

CRAFT Education in Deurne, vlak bij Eindhoven, biedt jou een gedegen Autodesk Inventor voor gevorderden cursus. Deze cursus geeft diepgang over het gebruik van het programma. Tijdens deze cursus passen wij het principe ‘Learning by doing’ toe. Wij geloven er namelijk in dat je het beste met programma’s zoals Autodesk Inventor leert omgaan, door er simpelweg mee aan de slag te gaan.

Autodesk Inventor gevorderd's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.050,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 750,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Wat houdt de Autodesk Inventor cursus in?

Wanneer je interesse hebt in deze cursus voor gevorderden in SOLIDWORKS, gaan wij ervan uit dat je de basiscursus Autodesk Inventor gevolgd hebt. Autodesk Inventor voor gevorderden is de tegenhanger van de cursus in SOLIDWORKS voor gevorderden, waar wij ook cursussen voor aanbieden. Maak je al gebruik van Inventor? Dan is het volgen van deze gevorderden cursus een goede zet. Het uitgangspunt van de cursus is verdieping aanbrengen in het toepassen van praktische vaardigheden tijdens het maken van verschillende soorten technische tekeningen. Op dit moment worden 2D-werktekeningen gebruikt om een product te vervaardigen. Echter blijft de technische wereld zich ontwikkelen en nemen de mogelijkheden van 3D-printen en CAM-toepassingen steeds meer toe. De Autodesk Inventor cursus gaat naast 3D-tekenfuncties ook in op de 2D-tekenfuncties van het programma. Deze zijn belangrijk om een duidelijke en overzichtelijke werktekening te krijgen.


Wat kun je verwachten bij de cursus?

Wij vereisen een licentie van het programma voordat je aan de cursus begint. De inhoud van de cursus bestaat uit de volgende onderdelen:


  • Diepgang 3D tekenen van zowel parts als sheet metal
  • Samenstellen van losse parts
  • Meer diepgang bij 2D tekeningen


De cursus heeft een geschatte studiebelasting van 30-35 uur. Je sluit de cursus af met een tekenexamen. Deze cursus geeft je een voorsprong wanneer je een technische opleiding gaat volgen, bijvoorbeeld een opleiding tot verspaner of in de materiaalkunde.


Meld je aan en ontvang de juiste ondersteuning

Wanneer je bij ons een cursus voor Autodesk Inventor bestelt, ontvang je het lesboek en toegang tot de online omgeving. Je kiest ervoor om de cursus op onze CRAFT Education te volgen of als e-learning waarbij je rekent op vijf keer hulp op afstand. Voordat je deze vakgerichte cursus bestelt, vereisen wij dat je al een licentie hebt voor Autodesk Inventor. Stel al jouw vragen aan ons via info@craft-education.nl of bel ons via 0493-242114. Bekijk ook al onze andere cursussen.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.