Opleidingen

Opleidingen

CRAFT Education is een private opleidingsinstelling, een door OC&W-erkende onbekostigde onderwijsinstelling (31BY). Momenteel heeft CRAFT Education acht opleidingen op verschillende niveaus. De opleidingen zijn allemaal praktijkgericht, waarbij individueel en persoonlijk onderwijs gevolgd kan worden. Scrol naar beneden voor meer informatie per opleiding. Mocht je interesse hebben vraag dan direct een intakegesprek aan, misschien kom jij wel in aanmerking voor deze unieke opleidingsmogelijkheid.

MBO opleidingen van CRAFT Education®

CRAFT-Education® is een onderwijsinstituut dat gespecialiseerd is in het leren door te doen. De theorie levend maken door te leren denken als expert. Door de modulaire opbouw van de opleidingen kunnen we flexibel onderwijs verzorgen, waardoor je op elk moment met een van de acht MBO (of delen ervan) opleidingen kan starten.

Individueel en zelfstandig onderwijs heeft de toekomst als het gaat over een leven lang leren. Dit is ook de huidige standaard bij CRAFT Education®. Starten op het moment dat het jou uitkomt, niet in september hoe het bij de meeste scholen gaat.

Alle opleidingen zijn opgedeeld in losse modules waardoor je elke keer als je iets afsluit een badge verdient. Dit digitale certificaat vormt een deel van een opleiding en kan leiden tot een civiel deelcertificaat of zelfs een volwaarde MBO-opleiding.

BEN 2751 05x

Entree opleidingen

De opleiding tot assistent procestechniek is bij CRAFT Education gericht op de maakindustrie. Het basis CNC-operaten van zowel draaien als frezen is het uitgangspunt van deze opleiding. Binnen deze opleiding, die maximaal één jaar duurt, leer je de basis van de maakindustrie, namelijk:

  • Technisch tekeninglezen
  • Basis meten
  • Basis Materiaalkunde
  • Basis verspanen

Met de kennis van deze modules kun je aan de slag als operator en kun je doorgroeien naar een niveau 2 opleiding tot verspaner.

Ik wil meer weten.
Adobe Stock 181153782

Niveau 2 opleidingen

CRAFT Education® heeft momenteel één niveau 2 opleiding, de opleiding tot verspaner. Deze opleiding is een logisch gevolg van de entree opleiding of een mooie start na je VMBO opleiding. Tijdens deze opleiding heb je naast de vakgerichte vakken ook algemene vakken die je moet doen. Dit zijn Nederlands, rekenen, loopbaan en Burgerschap. Bij deze opleiding heb je een leer-werk bedrijf nodig waar je vier dagen kunt werken en een dag in de week naar CRAFT Education® komt om de opleidingsmodules te volgen.

Ik wil meer weten.
Daniel smyth Hv0 Mo Pomjic unsplash

Niveau 3 opleidingen

De opleidingen bij CRAFT Education® op niveau 3 zijn:

Alle opleidingen hebben een Crebonummer en komen dus in aanmerking voor subsidies van OOM, A+O of de subsidie praktijkleren. Voor meer informatie neem contact op met ons, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

DSC 8771

Niveau 4 opleidingen

CRAFT Education heeft twee niveau 4 opleidingen, namelijk:

Alle opleidingen hebben een Crebonummer en komen dus in aanmerking voor subsidies van OOM, A+O of de subsidie praktijkleren. Voor meer informatie neem contact op met ons, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Adobe Stock 195250670 spreadsheet