Vorm- en plaatstoleranties

CRAFT Education in Deurne, vlak bij Eindhoven, biedt een gedegen cursus vorm- en plaatstoleranties aan, omdat dit een belangrijk aspect is voor iedereen die te maken heeft met technische tekeningen. De tekens op een technische tekening zijn lastig te begrijpen, maar essentieel voor het product. Onze docenten staan klaar om je wegwijs te maken in deze wereld.

Vorm- en plaatstoleranties's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Leidse Instrumentmakers School Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 525,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 375,00
Deelnemers:
E-learning € 275,00
Deelnemers:
E-Learning Pools € 275,00
Deelnemers:
E-Learning Engels € 275,00
Deelnemers:
E-Learning Duits € 275,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Wat komt er aan bod bij de cursus vorm- en plaatstoleranties?

De cursus geeft je inzicht in de verschillende vorm- en plaatstoleranties en helpt je te begrijpen hoe je deze op een technische tekening moet interpreteren. Dit zorgt ervoor dat je beter weet hoe je een bepaalde vorm-, slag-, richting- of plaatseis kunt vervaardigen, meten en definiëren. Daarnaast helpt het een werkvoorbereider of calculator met het inschatten van de impact die een bepaalde eis heeft op de maakbaarheid en dus de prijs van een product. Wanneer je de cursus vorm- en plaatstoleranties bij ons bestelt ontvang je van ons het volgende:


  • Een lesboek (HOA en locatie)
  • De toegang tot de e-learning omgeving
  • De lessen op locatie of twee keer hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room)


Bestel de cursus en vergroot je inzichten in dit vakgebied

De cursus vorm- en plaatstoleranties is onderdeel van ons uitgebreide aanbod aan vakgerichte cursussen. Daarnaast volg je bij ons onderwijsinstituut ook technische opleidingen van een hoog niveau. Het leren begrijpen van de vorm- en plaatstoleranties is een eerste stap in het mogelijks nog volgen van onze opleiding tot technisch tekenaar werktuigbouwkunde. Bestel gemakkelijk de cursus online en zet deze stap in de goede richting. Bij vragen neem je contact met ons op via 0493-242114 of door een e-mail te sturen naar info@craft-education.nl.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.