Tekeninglezen metaal

Tekeninglezen metaal

✔ Vakgerichte cursussen

✔ Meerdere specialisaties

✔ Leren binnen context


Tekeninglezen in de metaalindustrie is op het gebied van metaal een vak apart. CRAFT Education in Deurne, vlak bij Eindhoven, biedt jou de fijne kneepjes in dit vak aan in de vorm van een cursus. Op de juiste manier een tekening interpreteren is namelijk van cruciaal belang binnen het productieproces van onderdelen.

Bij ons word je beter in tekeninglezen, ook bij metaal

Er komt veel kijken bij technisch tekeninglezen. Bij de verwerking van metaal zijn andere aspecten belangrijk waardoor ook het tekeninglezen in de metaalindustrie anders is. Bij CRAFT Education bieden wij daarom een gedegen opleiding aan, waarin jij de basis leert en daardoor na afloop zelfstandig aan de slag gaat. Aan de hand van theorie uit het lesboek en praktijkgerichte oefeningen, ga je de vaardigheden eigen maken. Deze opzet geldt voor al onze vakgerichte cursussen.

Geïnteresseerd in het volgen van de cursus technisch Engels?

Contacteer ons
Adobe Stock 181153782

Verdiep jouw kennis in het lezen van tekeningen

Er worden verschillende programma’s gebruikt om technische tekeningen te maken. Daarom is het belangrijk om bijvoorbeeld de basis van SOLIDWORKS onder de knie te hebben. De verwerking van metaal wordt in deze ontwerpen specifiek meegenomen en daar moet je bij het tekeninglezen in de metaalindustrie dus rekening mee houden. Denk hierbij ook aan de vorm- en plaatstoleranties. Al deze informatie komt aan bod. Wil je meer weten over ons of over deze cursus? Bereik ons via 0493-242114 of stuur een e-mail naar info@craft-education.nl.

Pexels thisisengineering 3861958