Basiscursus SOLIDWORKS

De basiscursus SOLIDWORKS van CRAFT Education is te volgen op locatie in Deurne, vlak bij Eindhoven. Hier ontvang je als cursist alle benodigde informatie en oefeningen om met het programma SolidWorks aan de slag te kunnen. Wij vereisen dat je al een eigen licentie hebt voor het programma SOLIDWORKS voordat je je aanmeldt.

Basiscursus SOLIDWORKS's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.050,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 750,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

De basiscursus SOLIDWORKS is ontwikkeld voor de beginnende gebruiker

Het uitgangspunt van de basiscursus SOLIDWORKS is dat iedere beginnende gebruiker aan de hand van uiteenlopende oefeningen snel aan de slag kan met het programma. Bij CRAFT Education geloven wij namelijk in de kracht van leren door het te doen. De opbouw van de cursus zorgt ervoor dat je als cursist aan de slag gaat in je eigen tempo. Naast een 3D-ontwerp moet er bijna altijd ook een 2D-tekening komen. In deze basiscursus komt heel dit proces binnen SOLIDWORKS aan de orde, van oefeningen in modelopbouw tot de daadwerkelijke 2D-tekening. Hierop zijn ook de oefeningen aangepast die je in deze basiscursus SOLIDWORKS krijgt. De volgende onderwerpen komen aan bod:


  • 3D tekenen met de basisfeatures
  • Producten op 2D tekening zetten
  • Eigen 2D template maken


Door het volgen van de cursus krijgt je een stevig handvat voor de rest van jouw technische carrière. De geschatte studiebelasting is 30-35 uur. Deze cursus is te vervolgen met de cursus SOLIDWORKS voor gevorderden.


Leg een goede fundering voor jouw carrière

Het volgen de basiscursus SOLIDWORKS bestaat niet alleen uit oefeningen. Dit geldt voor al onze vakgerichte cursussen. De theorie volg je uit een lesboek en de e-learning omgeving. Daarnaast helpen onze deskundige docenten jou op locatie of op afstand. Wij bieden onder meer praktijkgerichte cursussen aan, zoals lassen MIG/MAG. Ook voor meer technische mbo-opleidingen kom je naar ons. Ben je benieuwd of er ook een cursus of opleiding voor jou bij zit? Neem contact met ons op via 0493-242114 of stuur een e-mail naar info@craft-education.nl.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.