SOLIDWORKS gevorderden cursus

De SOLIDWORKS voor gevorderden cursus van CRAFT Education uit Deurne, in regio Eindhoven, geeft diepgang over het gebruik van SOLIDWORKS. Het uitgangspunt is het toepassen van praktische vaardigheden tijdens het maken van verschillende soorten technische tekeningen. Momenteel zijn het de 2D-werktekeningen die de tekenaar oplevert om een product te vervaardigen. Dit uitgangspunt staat behoorlijk onder druk door de technische mogelijkheden van 3D-printen en CAM-toepassingen. SOLIDWORKS speelt hier op in middels MBD (Model Based Definition) waarbij de eerste stap gezet wordt richting papierloos werken.

SOLIDWORKS gevorderden cursus's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.050,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 750,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Met een SOLIDWORKS voor gevorderden cursus vergroot je jouw vaardigheden

Wanneer je interesse hebt in deze cursus voor gevorderden in SOLIDWORKS, gaan wij ervan uit dat je de basiscursus SOLIDWORKS al gevolgd hebt. Hierin heb je geleerd dat papierloos werken momenteel nog niet ingezet wordt in de praktijk. Hier is dan ook de opzet van de cursus in SOLIDWORKS op gebaseerd. Naast de 3D-tekenfuncties gaat deze cursus in op de 2D- tekenfuncties, die belangrijk zijn om een duidelijke en overzichtelijke werktekening te krijgen. De leesbaarheid van deze technische tekeningen is namelijk ontzettend belangrijk.


Hoe ziet de gevorderden cursus eruit?

Je leert gevorderde functies van SOLIDWORKS door ze praktisch uit te voeren binnen een aantal opdrachten. Hierop volgend krijg je een grote eindopdracht: namelijk het maken van een 'Crusher'. Om deze machine te tekenen moet je veel teken-/modelleerfuncties gebruiken die in SOLIDWORKS zitten. Op deze manier raak je in deze cursus bekend met de toepassing van de SOLIDWORKS-functies en leer je ze binnen een mooi product toepassen. Je sluit de cursus af met een tekenexamen. De cursus bevat de volgende inhoud:


  • Diepgang 3D tekenen van zowel parts als sheet metal
  • Samenstellen van losse parts
  • Meer diepgang bij 2D tekeningen


De praktische invulling is bij uitstek de beste methode om een programma zoals SOLIDWORKS te leren. Bij een cursus van CRAFT Education zitten de volgende zaken inbegrepen:


  • Een lesboek
  • De toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op de locatie van CRAFT Education óf vijf keer hulp op afstand via de online omgeving (chat of via video meeting room)


Om de cursus in SOLIDWORKS voor gevorderden te volgen is een eigen licentie voor SOLIDWORKS vereist. De cursus heeft een geschatte studiebelasting van 30-35 uur.


Vergroot jouw kennis in het vakgebied en bestel de cursus

Ben je al bekend met de grondbeginselen van SOLIDWORKS en klaar om de volgende stap op het gebied van technisch tekenen

te zetten? Dan is de cursus in SOLIDWORKS voor gevorderden een goede zet. Bestel vandaag nog de cursus en wij benaderen je snel. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0493-242114 of door een e-mail te sturen naar info@craft-education.nl. Naast SOLIDWORKS volg je bij ons nog meer vakgerichte cursussen.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.