Cursus Fusion 360

De cursus Fusion 360 CAM is een van de vele cursussen die te volgen is bij CRAFT Education. Deze cursus wordt gegeven op locatie in Deurne, dicht bij Eindhoven, of vanuit thuis met hulp op afstand. Ongeacht je keuze, je ontvangt een gedegen cursus die jouw kennis over Fusion 360 CAM vergroot. Je krijgt bij de cursus toegang tot de online omgeving waarin de e-learning voor je klaar staat. Heb je ervoor gekozen om de cursus op locatie te volgen? Dan zit dit ook bij jouw pakket inbegrepen.

Cursus Fusion 360's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 975,00
Deelnemers:
HOA (Hulp Op Afstand) € 700,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Welke onderdelen staan centraal bij de cursus Fusion 360?

Wanneer je de cursus bestelt, ontvang je uiteraard het lesboek behorend bij de cursus Fusion 360 CAM. Met dit boek leer je de basisprincipes van het programmeren met Fusion 360 CAM. Het boek behandelt vooral het frezen. Het draaien wordt kort toegelicht, maar hier gaan we tijdens de cursus minder diep op in. De focus ligt op frezen omdat het daarbij lastiger is om snel handmatig een werkstuk te programmeren. De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:


  • Twee programma's programmeren in 90 minuten
  • Werkvoorbereiding voor meerdere opspanningen
  • Strategieën en basisbegrippen
  • Producten met meerdere opspanningen
  • Uitcontouren
  • Freesopdracht
  • Kleinere programma's met smoothing
  • Freesopdracht
  • CAM draaien


Onderliggend aan het CAM-programmeren wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de werkvoorbereiding en de benodigde materiaalkunde. De basis voor het goed opzetten van een CAM-programma is namelijk weten op welke manier een product gemaakt kan worden. De cursus Fusion 360 CAM is één van de vele vakgerichte cursussen die wij aanbieden.


Volg deze cursus om je kennis van het programma te vergroten

Om deel te kunnen nemen aan de cursus, dien je al te beschikken over Fusion 360 CAM. Na het volgen van deze cursus bij CRAFT Education draag jij actief bij aan de werkzaamheden van een verspaningstechnoloog. Deze professional maakt het onderdeel aan de hand van jouw programmering. Wil je meer informatie over deze of onze andere cursussen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@craft-education.nl of te bellen via 0493-242114.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.