Materiaalkunde

Voor het leren van materiaalkunde in een opleiding van CRAFT Education, is het aan te raden de cursus metaalkunde te volgen. De opleiding volg je bij ons in Deurne, vlak bij Eindhoven. Overal waar je kijkt, zie je metaal. Om die onderdelen te ontwerpen en te maken heb je veel kennis nodig over het gedrag van metaal. Waarom scheurt materiaal tijdens het buigen of lassen? Waarom roest het of juist niet? Dit alles en meer leer je bij deze opleiding.

Materiaalkunde's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 725,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 495,00
Deelnemers:
E-learning € 350,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Wat leer je over materiaalkunde bij onze opleiding?

Metaalkunde is een belangrijk aspect van de opleiding in materiaalkunde waardoor het handig is om er voorafgaand een cursus in te volgen. Of er nu ontworpen, gelast, verspaand, vervormd of gemonteerd wordt: in de gehele metaalverwerkende industrie krijg je hier mee te maken. Als je metaalkunde begrijpt, dan begrijp je ook waarom metaal zich op een bepaalde manier gedraagt. Dit draagt bij aan jouw vaardigheden om een metaaltekening te lezen en te begrijpen. Metaalverwerkende bedrijven staan te springen om medewerkers met veel metaalkundige kennis. Deze opleiding in materiaalkunde is de tweede stap die je zet na het leggen van een goede basis met de cursus voor metaalkunde.


Wat zit er bij de opleiding inbegrepen?

Bij deze opleiding en cursus ontvang je toegang tot de e-learningomgeving en het boek Materiaalkunde: basis metaalkunde. Dit boek wordt, gezamenlijk met een inlogcoupon, naar je toegestuurd waarna je aan de cursus kunt beginnen. In dit boek staat de theorie met een aantal vragen. De e-learning-omgeving gebruik je via een desktop, telefoon of tablet. Hiervoor download je de Windows 10 app van CRAFT Education. Naast de online omgeving is het mogelijk om drie keer op onze locatie lessen te ontvangen.


Leer het mooiste vak ter wereld

Wij van CRAFT Education vinden metaalkunde het mooiste vak ter wereld! Een lastig onderwerp om te leren, maar wel erg interessant en vooral erg nuttig. Met veel enthousiasme geven wij dan ook de opleiding in materiaalkunde waaronder de cursus metaalkunde valt. Uiteraard bieden wij dit enthousiasme bij al onze vakgerichte cursussen en opleidingen. Benader ons per e-mail via info@craft-education.nl of door te bellen naar 0493-242114. Wij helpen je graag in de zoektocht naar de beste cursus of opleiding voor jouw carrière.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.